sâmbătă, 30 iunie 2007

Oglindă, oglinjoară, care e cea mai capitală din ţară?

peste 15 mii de persoane au avut aseară privilegiul de a vedea, probabil, cel mai bun concert live din românia, de până acum. faithless la b'estival. mai mult de atât nu mai e nimic de zis.poate de revăzut.
moorcheba, în schimb, pare să fi fost marea dezamăgire. au scuza de a nu mai fi cântat deloc în ultmii doi ani, au două vocaliste noi, e de înţeles.
hooverphonic, perfecţi, îşi zâmbeau complice, probabil că şi lor le-a plăcut la bucureşti.

cireaşa de pe tort au oferit-o,însă, tehnicienii în timpul concertului morcheeba-un duplex memorabil între cele două capitale ale româniei-,atunci când pe ecranele laterale  celor două scene au apărut,timp de câteva minute, imagini  de pe tvr 1 cu un "ansamblu folcloric profesionist"- nu-i mai ţin minte numele- ce cânta şi dansa, în acelaşi timp, la sibiu.(spre bucuria badigarjilor.)

2 comentarii:

Alina spunea...

Junii Sibiului se chema ansamblul si era elementul de legatura dintre IQ-ul tehnicienilor si blonda de la Morcheeba care ne-a confundat putin cu Budapesta

ciprian muntele spunea...

excelentă informaţie! junii sibiului...hm, cred că am să le urmăresc evoluţia,că tot au participat şi ei la b'estival.şi încă cu succes.sper că ai văzut că nu s-au încurcat deloc. : )