marți, 3 aprilie 2007

dacă internetul este mai important pentru voi decât cafeaua de dimineaţă sau viaţa de după(sex), înseamnă că sigur aţi primit filmuleţul cu lorian.domnul lorian. pentru o reîmprospătare a memoriei şi a muşchilor feţei, sau pentru a face cunoştinţă cu acest domn, vă invit să daţi click pe filmuleţul de mai jos(click care vă va duce direct pe pagina youtube. habar n-am de ce), după care continuăm:






mă bucur că aţi râs,că aţi revenit pe blog, dar asta a fost doar încălzirea. domnul lorian nu doar că are în continuare o emisiune pe dd tv, dar are şi un site. cu 50 şi ceva de mii de vizitatori. unici în felul lor. pentru a economosi timpul, vă dau indicaţii. punctul 7-corespondenţă , rubrica "răspunsuri".

http://www.lorin-fortuna.ro/

apropo de asta, un coleg m-a întrebat azi, cât se poate de serios: "şi dacă ăsta are dreptate?". e, de întrebarea asta îmi era teamă, sper să aţi înţeles aluzia. enjoy!

Un comentariu:

Anonim spunea...

genial! Am ras cu lacrimi, desi ar fi trebuit sa ma responsabilizez si sa nu schitez nici macar un zambet la ineptiile scrise acolo