sâmbătă, 17 martie 2007

când spui "reporteri fără fronntiere", e o utopie. când spui "reporteri fără frontiere la cap", e o realitate. mai ales că realitatea are şi ea reporterii ei.

joi, am aflat, de la televiziunea realitatea, că premierul tăriceanu a făcut o vizită de lucru la vaslui. acolo unde a vizitat şi o fabrică de confecţii.cam greu de scos o ştire de la un astfel de eveniment. am trecut şi eu prin aşa ceva.şi totuşi, reporterul de la realitatea a ţinut să dea viaţă şi culoare acestei ştiri importante pentru ţară.aşa că, printre bobine, ace de cusut şi cămăşi uni, a întrebat dacă tăriceanu e mai frumos decât petre roman.au fost două răspunsuri clare în favoarea lui tăriceanu. apoi a urmat lovitura de graţie, adevărul despre care nimeni, nici măcar o tv-ul, n-a avut curaj să vorbească până acum:"credeţi că a căzut mitul petre roman?"

ştirea a fost salvată de un amănunt foarte simpatic şi care arată că pentru a putea trăi în vaslui trebuie să ai obligatoriu simţul umorului la tine. primarul vasluiului, pentru că despre el e vorba, psd-ist din fire, supărat că n-a fost invitat să-l însoţească pe premier, i-a trimis acestuia câteva alămuri,cu tot cu dedicaţie.

Niciun comentariu: